Nani, yeğenini Beşiktaş'a önerdi!

Nani, yeğenini Beşiktaş'a önerdi!

10 numara arayışlarına ara vermeyen siyah-beyazlılarda ilginç bir transfer gelişmesi yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Eski oyuncusu Nani, Fenerbahçe’ye Manchester United’la sözleşmesi sona eren Angel Gomes’i önerdi. Ancak Fenerbahçe, Gomes’la ilgilenmeyince Portekizli oyuncu Quaresma aracılığıyla Beşiktaş’la temas kurdu ve yeğenini önerdi.

İlk etapta Fenerbahçe’nin ilgilenmediği bir oyuncuyla “Biz neden ilgilenelim” havası oluşsa da; Chelsea ve Barcelona’nın oyuncuyu takip ettiği, United’ın sözleşmesini yenileyeceği haberleri Beşiktaş’ın kafasını karıştırdı.

Menajerlerin ya da aracıların önerdiği oyuncuların önüne gelmesini istemeyen Sergen Yalçın’ın önüne Angel Gomes ismini sunmadan bir araştırma yapılması için scout ekibine talimat verildi. Scout ekibinin raporunda, oyuncunun Barcelona ya da Chelsea kalibresinde olmadığı, United’ın ise sözleşme imzalayacak olsa şimdiye kadar imzalayacağı üzerinde duruldu. Ancak Nani’nin yeğenine takım aramasının ise kafa karıştırıcı olduğu belirtildi. Çünkü izlenen maçlarda Angel Gomes’in, Nani’nin desteği olmadan takım bulacak kapasitede olduğunun altı çizildi. Oyuncunun Sergen Yalçın’ın önüne sunulmadan önce biraz daha araştırılması kararı alındı. (Fotospor)

Etiketler :