Ndiaye'nin bonservisi belli oldu

Ndiaye'nin bonservisi belli oldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için gündemine Senegalli futbolcu Badou Ndiaye'yi almıştı. Oyuncunun kulübü Stoke City'e kiralama teklifinde bulunan siyah-beyazlılara sürpriz bir yanıt geldi.

Ajans Beşiktaş - Orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Mario Lemina transferi, maliyet engeline takılırken, Badou Ndiaye gündemdeki yerini koruyor.

Sabah'ta yer alan habere göre siyah beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncunun kulübüne kiralama teklifinde bulundu ancak Stoke City, Ocak 2018'de 16 milyon Euro'ya aldığı futbolcusu için 2 milyon Euro bonservis bedeli biçti.

Rakamın uygun olması üzerine Beşiktaş, teklifi değerlendirmeye aldı.

GELMEYE HAZIR

Geçen sezon devre arasında Trabzonspor'un 6 aylığına 175 bin Euro karşılığında kiraladığı Badou Ndiaye, tekrar Türkiye'de forma giymeye sıcak bakıyor.

Süper Lig'e dönüş için Stoke City ile Beşiktaş'ın anlaşmasını bekleyen Senegalli orta sahanın iki kulübün pazarlıklarından çıkacak sonucun ardından İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Siyah beyazlıların yıllık ücret konusunda futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardığı da gelen bilgiler arasında.

TÖRE'YE KARŞILIK NAYİR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, adı Beşiktaş ile anılan Gökhan Töre'nin takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Siyah beyazlıların ise 1 yıl daha kontratı olan Töre için bonservis bedeli ödemek istemediği ve bu transferi takas yoluyla bitirmeyi planladığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Gökhan Töre'ye karşılık Umut Nayir'i Yeni Malatya'ya önereceği ifade edildi.

Etiketler :