Ndiaye'nin ilk tercihi Galatasaray!

Ndiaye'nin ilk tercihi Galatasaray!

Galatasaray'ın devre arasında Stoke City’ye sattığı ve takımı küme düştüğü için ayrılma kararı alan Senegalli yıldız Badou Ndiaye, Türkiye’ye dönmesi halinde ilk tercihinin Galatasaray olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; ara transferin son günü 16 milyon Euro'ya Stoke City'ye satılan Badou Ndiaye yeni takımının küme düşmesi üzerine ayrılık kararı almıştı. Premier Lig'den birçok talibi olan Senegalli yıldızın serbest kalma bedeli 16 milyon Euro. Ada'dan bu parayı verecek kulüp çıkmazsa menajeri William Davila sözleşmesine koydurduğu özel madde ile oyuncusunun 1 yıl kiralık başka takıma gitmesini gündemine alacak.

BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE PEŞİNDE

Üç büyük kulüp Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Ndiaye'yi kiralamaya hazır. 28 yaşındaki oyuncunun ise Türkiye'ye dönmesi halinde ilk tercihi Galatasaray... "Kulüp maddi açıdan sıkıntıdaydı. Stoke City'den gelen teklifi değerlendirdiler. Ben Galatasaray'ı yüzüstü bırakmadım'' diyen Ndiaye, başta Gomis olmak üzere eski takım arkadaşları ile sürekli mesajlaşıyor ve sarı-kırmızılı taraftarı çok özlediğini ifade ediyor.

Etiketler :