"Negredo, Beşiktaş'a zorluk çıkarmaz"

"Negredo, Beşiktaş'a zorluk çıkarmaz"

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi ilk kampı olan Slovakya kampı resmen başladı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, ilk kampını gerçekleştirmek için Slovakya'ya gitti. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Slovakya'da ilk antrenmanını gerçekleştiren Beşiktaş'ta moraller yerinde. Siyah-beyazlı takımı takip eden Milliyet Gazetesi Muhabiri Serdar Sarıdağ, A Spor ekranlarında açıklamalarda bulundu.

"Teknik adamların istediği bir ortam var burada. Son iki senedir kampın ilk etabı İstanbul'da yapılıyordu, bu sene Avrupa'da yapılacak kondisyon etabı da. Takımın hepsinin bir arada olması çok önemli. Akşamları oyun oynanması, yemekler yenmesi bunlar takımdaşlık için çok önemli. Şenol Hoca'nın yüzü gülüyor, hava serin. Kamp iyi başladı. Tesisler de oldukça iyi. Bir sürü aktivitesi var. İstanbul'da böyle bir tesis görmemiştim. Bu anlamda Beşiktaş'ın bir sıkıntısı olmayacak kampta. Kamp iyi başladı. Tabi ilerleyen günlerde neler göreceğiz bilmiyoruz"

"Şenol Hoca çok güzel bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kısa ve net cevaplar. Negredo'ya kapıları kapattı. Tabi Negredo sakat, bu halinle idmana çıkma mı dedi, ben seni istemiyorum mu dedi? Bunu bilemiyoruz. Ama bence sakatlığından dolayı. Tesislerde kalacaktı ancak İspanya'daki doktoruna gitmeyi tercih etti. Beşiktaş yönetimi Negredo'yu gönderecekse de Negredo, Beşiktaş'a zorluk çıkarmaz. Araplardan teklif var. Amerika olabilir, Çin'den de teklifler var"

Etiketler :