Negredo formayı alıyor!

Negredo formayı alıyor!

Ligin ilk iki maçında oyuna sonradan giren Alvaro Negredo’nun, Bursaspor maçında ilk 11’de sahne alacağı öğrenildi. Son kararını bugün verecek. Güneş’in, tercihini İspanyol forvetten yana kullanması bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı yıldız transferlerinden Alvaro Negredo, Süper Lig’in ilk iki maçında da yedek kulübesinde oturmuş ve sonradan oyuna girmişti. Siyah-Beyazlılar’ın ilk 11’de ne zaman oynayacağını merak ettiği Negredo’nun, Bursaspor karşısında 11’de şans bulacağı öğrenildi.

Antrenmanlarda çok iyi bir performans gösteren Negredo’nun, Cenk Tosun’un yerine sahne alması bekleniyor. Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in son kararını, bugünkü idmanın ardından netleştireceği bildirildi. Şu an için Matador lakaplı İspanyol forvetin, bir adım önde olduğu ifade edildi.

Lens ve Medel yine yedek
Takıma tıpkı Negredo gibi bu sezon katılan diğer oyunculardan Gary Medel ile Jeremain Lens’in 18 kişilik kadroda kendilerine yer bulacakları, ancak ilk 11’de başlama ihtimallerinin zayıf olduğu bilgisine ulaşıldı. Lens ve Medel’in, oyunun gidişatına göre ikinci yarıda süre alacakları tahmin ediliyor. (Fanatik)

Etiketler :