Negredo ne olacak?

Negredo ne olacak?

Beşiktaş, son yıllarda santrfor kiralama yöntemini kullanmış ve her yıl gelen santrfor da takıma büyük katkı sağlamıştı.

Ajans Beşiktaş - Önce Mario Gomez’i alan siyah beyazlılar, bu futbolcudan sonra da Porto’dan Aboubakar’ı kiralmışlardı. Aboubakar’ı daha sonra satın almak istemişler, ancak maliyetinin yüksekliği nedeniyle bundan vazgeçmişmerdi.

Beşiktaş bu iki yıldızın ardından bu kez Negredo’ya yöneldi ve İspanyol futbolcuyu kiralamak yerine bonservis bedeliyle satın aldı. Ancak Negredo 35 gol atma iddiasıyla başladığı sezonda şu ana kadar bir gol bile atamadı.

Siyah beyazlı kulübün İspanyol futbolcuyla yıllığı 3.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Bu da şu anda gönderilmek istenmesi halinde 10.5 milyon euro ödeme yapılması anlamına geliyor. Beşiktaş’ta bazı yöneticilerle yeni bir santrfor alma düşüncesi var ama işte bu olay herkesin elini kolunu bağlıyor. Forvette tek gol umudu olarak Cenk Tosun kalırken, Negredo pahalı sözleşmesi nedeniyle tek alternatif olarak zorunlu bir şekilde duruyor. (Sözcü)

Etiketler :