Negredo operasyonu!

Negredo operasyonu!

Yönetici Umut Güner, Negredo’nun kiralanması için Valencia’nın kapısını çaldı. İspanyol ekibi 2.5 milyon Euro talep ediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş golcü transferine odaklandı... Aboubakar defterini kapatan Siyah-Beyazlı yönetim Babacar ve Gignac hamlelerinde istediği başarıyı elde edemeyince listesine Negredo'yu aldı.

Bir süredir transfer görüşmeleri için yurtdışında bulunan yöneticilerden Umut Güner'in bu oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İspanyol kulübü Valencia ile bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Güner'in Valencialı yöneticilere satın alma opsiyonlu kiralama önerisi sunduğu öne sürüldü. İspanyol kulübünün yeni sezonda Negredo'yu kadroda düşünmediği bu nedenle Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi. Valencia'nın 2,5 milyon Euro kiralama bedeli istediği belirlendi.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Umut Güner'in Negredo'nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve İspanyol golcü için 3 milyon Euro yıllık önerdiği öğrenildi. Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmaları nedeniyle sıcak bakan Negredo'nun, "Yönetimle anlaşın benim için sorun yok. Beşiktaş gibi bir takımda oynamak benim için gururdur. Burada yeniden doğabilirim" dediği belirlendi. (Takvim)

Etiketler :