Negredo resmen Al Nasr'da! İşte sözleşmenin detayları...

Negredo resmen Al Nasr'da! İşte sözleşmenin detayları...

Negredo, BAE ekibi, İspanyol oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Al Nasr, Negredo'nun yeni formasıyla ilk fotoğrafını böyle yayınladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Alvaro Negredo defteri resmen kapandı. Siyah-beyazlı kulüp, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'la anlaşan ve önceki gün izinsiz olarak Dubai'ye giden 33 yaşındaki İspanyol golcünün sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesh etti. Al Nasr'la 2 yıllık anlaşma sağlayan Alvaro Negredo toplamda 8 milyon euro garanti ücret kazanacak. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi, 33 yaşındaki İspanyol oyuncuya bu sezon 4,5 milyon euro, önümüzdeki sezon için ise 3,5 milyon euro ödeyecek.

İŞTE NEGREDO'NUN AL NASR FORMALI İLK FOTOĞRAFI:

1-229.jpg

Kartal'a 2017-18 sezonunun başında 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia'dan transfer olan Negredo ile senelik 4 milyon 350 bin euro garanti ücret karşılığında 2+1 yıllık sözleşme yapılmıştı. Yüksek maaşına karşılık performansıyla beklentileri tam olarak karşılayamayan deneyimli oyuncunun, Al Nasr'a gitmek için 1,1 milyon euro tutarındaki 2,5 aylık alacağından vazgeçtiği belirlendi.

Etiketler :