Negredo TRT Spor’a konuştu: "Ben daha fazla çalışarak takımda yerimi yapmaya çalışıyorum"

Negredo TRT Spor’a konuştu: "Ben daha fazla çalışarak takımda yerimi yapmaya çalışıyorum"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Alvaro Negredo özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Negredo, Trt Spor'a konuştu. İşte yıldız futbolcunun açıklamaları;

"Hocamız şu an Cenk'e güveniyor"

"İlk geldiğim günden bu yana bana gösterilen ilgi çok güzel. Doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Şampiyon takıma geldiğimi biliyordum, kolay olmayacağını da biliyordum. Kadromuz gerçekten de yıldızlarla dolu. Cenk'e güveniyor hocamız neden güvendiği de ortada. Ben de daha fazla çalışarak takımda yerimi yapmaya çalışıyorum"

"Bana şu an beklemek düşüyor"

"Cenk yüzde yüz buranın oyuncusu gibi davranıyor. Premier Lig'te de buna yakın bir futbol oynanıyor. Cenk burada olmaktan memnun ama öyle gözüküyor. Hocayla konuştum, çalışmalarımdan memnun olduğunu söyledi. Şu anda hocanın Cenk'e güveni ve üstüne yaptığı yatırım var. Bana da beklemek düşüyor. Aynı şekilde çalışıp, ibrenin bana dönmesini umut ediyorum Oyuna girdiğiniz zaman en iyisini yapmak zorundasınız. Ne olursa olsun oynama isteğimi içimden kimse alamaz"

"Önümüzdeki iki maçı düşünmeliyiz"

"Şu anda düşünülmesi gereken şey ilerisi değil de şu anın tadını çıkarmamız lazım ilerisi için şu anda erken. Önümüzdeki iki maçı düşünmeliyiz"

"Kendi üzerime düşenleri yapmak istiyorum"

"Takımın hedefleri doğrultusunda kendi üzerime düşenleri yapmak istiyrum. Bence bütün oyuncuların bunu yapması lazım. Bireysel baktığımızda genç yaşlı fark etmez herkes çalışmalı üstüne koymalı. Hiçbir zaman çalışmadan bıkmadan devam etmeliyiz. Bende de durum böyle, her geçen gün yeni şeyler öğrenmek istiyorum"

"Tribünlere oğlum bile alıştı"

"Eşimin, ailemin, çocuklarımın isimleri var. Gol attığımda onları hatırlıyorum bileğimi öpüyorum. Onlar benim hep yanımda olan kişiler. Tribünlere 10 aylık oğlum bile alıştı. O bile ayağa kalkıp alkışlıyor taraftarı. Taraftar böyle bir tepki gösterip arkanızdaysa bu çok özeldir. Ben de çok mutluyum bu durumdan"

"Her golü seviyorum"

"Atabildiğim her golü seviyorum. Kaleci ile karşı karşıya kaldığınız an birçok oyuncu köşeleri seçer ama ben beklemeyi tercih ediyorum. Genelde kalecinin üst tarafına vurmayı tercih ediyorum"

"Çok yardımcı oluyorlar"

"Burada bana yardım eden birçok insan var. Ailem için biraz daha zor olabilir İstanbul ama ben tadını çıkarıyorum. Birçok farklı kültürü içinde barındırıyor burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Gezmek zor oluyor insanlar sizi tanıyınca bu çok pozitif bir şey tabi. Ben daha çok evde boş vakitlerimde dinlenmeyi tercih ediyorum. DAha çok ailem gezmenin tadını çıkarıyor. İspanya'daki gibi olmuyor hiçbir zaman ama oradaki gibi olmuyor farklı bir yerde oranın yemek kültürüne de alışmanız lazım özellikle tatlılar çok güzel. Oğlumun da fenomen olma şansı var tabi. Doğuştan Beşiktaşlı oldu diyebiliriz."

Etiketler :