Negredo ve Tolgay sahaya! Cenk ve Oğuzhan kulübeye...

Negredo ve Tolgay sahaya! Cenk ve Oğuzhan kulübeye...

Milli Takım'ın Dünya Kupası'na veda etmesiyle moralsiz olan Cenk'in, 13 Ekim'deki G.Birliği maçında kulübede oturacağı öğrenildi. Güneş'in Negredo'yu özel olarak hazırladığı kaydedildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'e verilen milli arayla birlikte çalışmalarını eksik bir kadroyla sürdüren Beşiktaş'ta, Gemçlerbirliği maçının 11'i yavaş yavaş şekilleniyor. Türkiye'nin önceki gün karşılaştığı İzlanda maçında Beşiktaş'tan üç futbolcu ilk 11'de yer almıştı. Kadroda bulunan Caner, İzlanda müsabakasında sarı kart gördüğü için Finlandiya'ya gitmeden İStanbul'a döndü.

Diğer oyuncular Oğuzhan ve Cenk Tosun ise kafileden ayrılmadı. Milli Takım'ın Dünya Kupası'na katılamamasının kesinleşmesi ile birlikte yıldız futbolcuların moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.

Oğuzhan Monaco'ya saklanacak!

Milli Takım'da ellerinden geleni vermeye çalışan Ozzie ve Cenk'in Finlandiya maçı sonrası ligde oynanacak G.Birliği karşılaşmasında ilk 11'de forma şansı bulması beklenmiyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in, 17 Ekim'de Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile deplasmanda yapılacak zorlu karşılaşma için Oğuzhan'ı ve Cenk Tosun'u yedek soyunduracağı, bu isimlerin yerine Alvaro Negredo ve Tolgay Arslan'ı ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Statü gereği Türk Milli Takımı'nda oynayamayan Tolgay'ın kendini G.Birliği maçına hazırladığı da gelen bilgiler arasında.

Gol orucunu bozmak istiyor!

Milli araya girilmeden önce takımının son oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında maça 11'de başlayan Negredo, gol bulamasa da rakipleriyle boğuşması ve arkadaşlarına attığı paslarla göz doldurmuştu. Oyundan çıkınca da kulübeyi tekmelemişti. İspanyol futbolcu, siyah-beyazlı formayla henüz rajip ağları sarsamadı. G.Birliği maçının kendisi için çok önemli bir fırsat olduğunun bilincinde olan 32 yaşındaki santrafor, bu karşılaşmada fileleri havalandırarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. (Akşam)

Etiketler :