Negredo zirvesi yarın!

Negredo zirvesi yarın!

Beşiktaş, 31 yaşındaki golcünün transferinde adım adım sona yaklaşıyor.

Ajans Beşiktaş - Vatan gazetesinden Erdal Cömert'in haberine göre Kartal, Alvaro Negredo’yu 1 yıllığına kiralama konusunda Valencia ile anlaştı. Başkan Fikret Orman, yarın İspanya’da tecrübeli santraforun menajeriyle görüşüp pazarlıkları başlatacak. Transferin hafta sonuna doğru bitmesi bekleniyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya’ya giden Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da sürüyor. Caner Erkin’in bonservisini Inter’den alan, Atınç Nukan’ı Red Bull Leipzig’den 1 yıl daha kiralayan, Real Madrid’den ayrılan Pepe’yi renklerine bağlayan siyah-beyazlıların şu an yoğunlaştığı isim de Alvaro Negredo...
 
Vincent Aboubakar’ın Porto’ya dönmesinin ardından santrfor pozisyonunda oluşan boşluğu İspanyol yıldızla doldurmak isteyen siyah-beyazlılar, bu transferde önemli yol katetti. Yönetim öncelikle tecrübeli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran ve Finansal Fair Play gereği oyuncunun maliyetinden kurtulmak isteyen Valencia kulübü ile masaya oturdu. Negredo’yu 1 seneliğine bedelsiz kiralama konusunda İspanyol temsilcisiyle el sıkışan Beşiktaş, şimdi de 31 yaşındaki golcüyle anlaşma zemini arayacak.
 
Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, yarın İspanya’da Negredo’nun menajeriyle bir araya gelip pazarlıkları başlatacak. Kartal’ın bu transferi hafta sonuna doğru bitirmesi bekleniyor.
 
10 GOL, 4 ASİST
Valencia'nın yanı sıra daha önce Almeria, Sevilla ve Manchester City formalarını da giyen Negredo, geçen sezonu ise İngiltere’nin Middlesbrough takımında geçirdi. Burada 39 maçta sahaya çıkan deneyimli oyuncu, 10 gol atıp 4 de asist yaptı.

Etiketler :