Negredo'ya aile engeli

Negredo'ya aile engeli

İspanyol golcünün ailevi nedenlerden dolayı Beşiktaş’a gelmeye soğuk baktığı belirlendi. Negredo’nun ailesini ikna etmeye çalışacak olan siyah-beyazlılar olumlu sonuç alınamazsa rotayı Babacar ve Bony’ye çevirecek.

Ajans Beşiktaş - Milliyet'te yer alan habere göre golcü transferinde tüm planlarını Alvaro Negredo üzerinde kuran Beşiktaş yönetimi, İspanyol oyuncunun gelmeye soğuk bakması nedeniyle formül aramaya başladı.

Yeni sezon için forvet hattını Negredo, Cenk Tosun ve bedelsiz gelmesi halinde Demba Ba üçlüsünden oluşturmayı hedefleyen siyah-beyazlı yönetim, İspanyol golcünün ailesini ikna etmeye çalışacak. Ailevi nedenlerden dolayı Beşiktaş’ın teklifine soğuk bakan Negredo ile son bir kez daha görüşecek olan yönetimin olumsuz durumda Babacar dosyasını yeniden açabileceği belirlendi. Siyah-beyazlılar, Senegalli golcü için Fiorentina ile daha önce pazarlık masasına oturmuş ancak İtalyan ekibini transferi kiralama yoluyla gerçekleştirme konusunda ikna edememişti.

Demba Ba ile vatandaş olduğu için önceliği Babacar’a veren fakat Fiorentina’nın bu oyuncuyu satmak istemesi nedeniyle beklemeye geçen siyah-beyazlıların, Manchester City forması giyen Wilfried Bony ile de bağlarını koparmadığı belirlendi. Fildişi Sahilli oyuncu için henüz resmi teklif yapmayan Beşiktaşlı idarecilerin hem golcü hem de stoper transferini lige kadar bitirmeye çalıştığı aktarıldı.

Etiketler :