Neptunas - Beşiktaş Sompo Japan maçı CANLI izle 

Neptunas - Beşiktaş Sompo Japan maçı CANLI izle 

Neptunas ile Beşiktaş Sompo Japan FİBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Neptunas ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. D Grubu'nda Neptunas ile Beşiktaş Sompo Japan karşı karşıya geliyor. Neptunas - Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 19:00 olarak belirledi. Neptunas son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş Sompo Japan takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. 

İddaa'da 808 kodlu maç için oranlar şöyle: 1,70-1,70

Neptunas ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki futbol karşılaşması 17 Ekim 2018 tarihinde saat 19:00 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Bologna, Strasbourg, Beşiktaş SJ, Promitheas, Bayreuth, Oostende, Neptunas ve Olimpija.

Peki Neptunas - Beşiktaş Sompo Japan maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Neptunas Beşiktaş Sompo Japan maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Neptunas Beşiktaş Sompo Japan canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Neptunas ile Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Neptunas - Beşiktaş Sompo Japan maçı Tivibu Spor kanalından yayınlanacak. CANLI izlemek için TIKLAYIN

Tivibu'ya ait olan kanallar arasında Tivibu Spor, genellikle uluslararası liglerden canlı maçlar yayınlamaktadır. Türksat 4A üzerinde şifresiz olarak izlenebilen kanal, maç zamanlarında kısa süreli olsa da şifreli duruma geçebiliyor. Tartışmasız en kaliteli kanallar arasında yer alan Tivibuspor'un izleyicilerine keyifli dakikalar geçirtebileceği spor müsabakalarını sunması da reyting oranını artırmaktadır. 17 Ağustos 2016'dan beri yayında olan kanal, futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve atletizm de dahil olmak üzere tüm spor dallarını ekranlara getirmektedir.

Etiketler :