''Netflix'in Atiba üzerine bir şey yapması lazım''

''Netflix'in Atiba üzerine bir şey yapması lazım''

Spor yorumcusu Ergin Aslan, Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba ile ilgili konuştu.

Ajans Beşiktaş - Asist Analiz yorumcusu Ergin Aslan, Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Ergin Aslan'ın değerlendirmeleri;

''Atiba, Beşiktaş'ın sorun çözen adamı. Eskiden A Takımı diye bir dizi vardı, orada bir iş sıkıştığında hemen telefonla arayan olayı çözecek ekibi toplayan ekibin reisidir Atiba Hutchinson. Futbolu bıraktıktan sonraki süreçlerde de biz bir Atiba Hutchinson - Beşiktaş hikayesi yüzde yüz izleyeceğiz.

Atiba'nın çocukları burada büyüdü, İstiklal Marşı okudu, Türkçe konuşuyorlar. İşin sonunda bir Türk genci olup çıkacaklar.

Netflix'in Atiba üzerine bir şey yapması lazım ki yapılacaktır bu. Ben, Atiba'nın oynadığı takımda oynayan bir genç olsam şöyle bir bakarım, bu adam ne yapıyor? Antrenman bittiğinde tesiste ne yapıyor, nasıl oturuyor, elini, ayağını nasıl yıkıyor, nasıl davranıyor diye gözlemlerim. Bunlar bir fırsattır, buradan faydalanırım.

Atiba'ya karşı herkes yerini, rütbesini biliyor. Atiba oranın reisi. Reisin yanında nasıl davranman gerektiğini biliyor olman lazım. Beşiktaş edebi de bunu gerektirir. Beşiktaş'ın gençleri de bu edebe uygun hareket ediyorlar.''

Etiketler :