Nihat Kahveci: "Ofansif anlamda çok kötü iki takım"

Nihat Kahveci: "Ofansif anlamda çok kötü iki takım"

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, 0-0 sona eren Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor yorumcusu Nihat Kahveci, 0-0 sona eren Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

"OFANSİF ANLAMDA ÇOK KÖTÜ İKİ TAKIM"

"İki bölümlü maç izledik. İlk 60 dakika lodos etkisiyle konsantre olmamış iki takım çok ağır tempoda ve defansif anlamda çok iyi oynayan iki takım ama ofansif anlamda çok kötü oynayan iki takım vardı."

"HERKES İSABETSİZ"

"Markovic bir şut vurdu korner direğine, altı pasta Markovic bir vurdu auta nasıl vurdu dersin, kısa paslarla iş yapıyor ama vurduğu şutlarda sahada yok. Gomez sağ kenara iniyor orta açıyor ama kimse yok, Ghezzal sağ ayağı ile bir tane orta kesti kimse yok, Masuaku çıkıyor orta kesiyor isabetsiz, Onur çıkıyor kesiyor isabetsiz."

"BEŞİKTAŞ'TA EN İYİ MERT, OMAR VE SAISS OYNADI"

"İnanılmaz bir maç izledik bir ara hocalarıma 'Bu oyuncular yeteneklerini bir yerde bırakıp da mı maça çıktı?' diye sordum. Aboubakar sahada yok, Redmond bildiğimiz Redmond değil, Ghezzal aynı, Maxim herkes oynamasını bekliyordu ama arkadaşları kötü olunca o da bir şey yapamadı. Beşiktaş'ta en iyi kim Mert önündeki Omar ve Saiss bunlar oynadı. Omar'da maçta çok kritik bir müdahale yaptı."

"KALECİLERİN MAÇI OLDU"

"Redmond bir şut atayım dedi sonra Uğurcan çıkardı, Salih vurdu yine Uğurcan çıkardı yani kalecilerin maçı oldu. Uğurcan'da kariyerinde ilk defa Beşiktaş'a karşı gol yememiş. Görevini yapmış bir Uğurcan, görevini yapmış bir Mert maçı 0-0'lık skorla bitirdi." (Sporx)