Niklas Süle: ''İstanbul'u dört gözle bekliyoruz''

Niklas Süle: ''İstanbul'u dört gözle bekliyoruz''

Bayern Münih'in başarılı savunma oyuncularından Niklas Süle, Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulunurken, İstanbul'da olağanüstü bir atmosfer beklediğini dile getirdi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşından Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Bayern Münih'de Süle, değerlendirmelerde bulundu.

Bayern Münih'in 22 yaşındaki defans oyuncusu Niklas Süle, İstanbul'daki maçı dört gözle beklediğini dile getirdi.

Genç savunmacı İstanbul'da olağanüstü bir atmosfer beklediklerini dile getirirken, ''5-0 bizim için güvenli bir sonuç ama İstanbul'da olağanüstü bir atmosfer olmasını bekliyoruz. Beşiktaş iyi bir takım. Bunu ilk maçın ilk 15 dakikasında gösterdiler. Yine de İstanbul'da zafer istiyoruz. Kontrolü kaybetmemeli ve kendi oyunumuzu oynamalıyız'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın kazanmak isteyeceğini bildiklerini söyleyen Süle, ''İstanbul'da taraftarlarının önünde baskı kurup kazanmak isteyeceklerini biliyoruz. Gerçekten o atmosferi dört gözle bekliyorum. Ama bu tip deneyimlere sahip bir takıma sahibiz'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Beşiktaş 14 Mart Çarşamba günü İstanbul'da Bayern Münih'i konuk edecek. (Sporx)

Etiketler :