N’Koudou’nun derdi sakatlıklardan daha fazlası

N’Koudou’nun derdi sakatlıklardan daha fazlası

Beşiktaş’ın yıldızı N’Koudou’nun müzmin sakat olmadığı Fransız oyuncunun başka sorunladı olduğu ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın haklarının yüzde 50’sini almak için servet ödediği N’Koudou’nun müzmin sakat olmadığı Fransız oyuncunun başka sorunladı olduğu ortaya çıktı. Football London’ın Tottenham muhabiri Alasdair Gold, Fransız oyuncunun Tottengam’da yaşadığı üç büyük sorunu şu şekilde anlattı:

Premier Lig’de kaldığı sürede hiç İngilizce öğrenemedi. Poccehtino bile, “Sadece Fransızca konuşuyor. Bu onun için ciddi bir sorun” dedi.

Nkoudou için bir başka büyük sorun, Tottenham'ın scout ekibinin, Pochettino'nun takımlarının kullanmadığı geleneksel kanat oyuncusu olmasına rağmen önermesiydi. Sol açık olmasına rağmen sol ayaklı değildi.

Takıma girmek için; oyunda daha akıcı olmayı, merkezden veya sağ tarafta pozisyon yaratma için çok yönlülüğünü göstermeyi öğrenmesini çözemedi.

N’Koudou kariyeri boyunca en büyük sakatlığını Monaco’da yaşadı… 20 Şubat’ta kasık sakatlığı yaşadı. 2.5 ay sahalardan uzak kaldı. Diğer büyük sakatlıklarını ise Tottenham (1.5 ay) ve Marsilya’da (1 ay) darbeye bağlı yaşadı. (Fotospor)

Etiketler :