Nobre'den Talisca yorumu! "Şu an Manchester United'da oynaması zor ama..."

Nobre'den Talisca yorumu! "Şu an Manchester United'da oynaması zor ama..."

Erzurumsporlu Nobre, vatandaşı Beşiktaşlı Talisca'yı yakından izliyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ve Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı da alan Brezilyalı Nobre, ismi Manchester United ve Monaco gibi ekiplerle anılan, Brezilya Milli Takımı'na çağrılıp çağrılmayacağı tartışılan Anderson Talisca'yı yorumladı.

Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre 38 yaşındaki futbolcu "Türkiye’de oynayan Brezilyalıların performansını yakından takip ediyorum. Fenerbahçe’de Giuliano, Josef de Souza arkadaşlarım. Beşiktaş’ta Talisca ve diğerlerini izliyorum. Talisca çok iyi bir futbolcu" dedi.
 
Siyah-beyazlıların Benfica’dan bonservisini almak için çabaladığı 24 yaşındaki futbolcunun isminin Manchester United ile anıldığını hatırlattığımız Nobre’ye, vatandaşını ilerleyen yıllarda bu seviyelerde görüp göremeyeceğimizi sorduk. Nobre şunları söyledi:
 
"Performansta devamlılık şart" 
 
“Manchester United’da oynaması bence çok zor. Bunu gerçekleştirmek için daha çok çalışması gerekir. Çünkü orada oynamak kolay bir şey değil. Güçlü olmak ve üst düzey performans sergilemek zorunda. Aynı zamanda performansında devamlılık olması gerekiyor. 
 
"Şu an hazır değil, ileride olabilir" 
 
Talisca geçen sezon iyi oynadı. Bu sezona ise çok iyi başlamadı. Ancak 3-4 maçta tekrar toparladı ve üst düzeye çıktı. Bu denge bence çok önemli. Kendisinin henüz genç ve gelişime açık olduğunu gözden kaçırmamak gerek. Yetenek açısından da ihtiyaç duyulacak özelliklere sahip bir isim. Çok iyi bir sol ayağı var. Belki ilerde Manchester United forması giyebilir ama bence şu an orada oynamaya hazır değil”.

Etiketler :