N'Sakala: "Geldiğimden beri Beşiktaş'ın büyüklüğünden etkilendim''

N'Sakala: "Geldiğimden beri Beşiktaş'ın büyüklüğünden etkilendim''

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Fabrice N'Sakala, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Fabrice N'Sakala, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte N'Sakala'nın açıklamaları;

''Türkiye'ye geldiğimden beri büyük bir takımda oynamak için çok çalıştım. Beşiktaş'a kadar gelmem kolay değildi ama çalıştım, başardım. Gelmeden ilk önce Sergen Hoca ile konuştum. Zaten tanışıyorduk ve sözleşmem bitmek üzereydi. Fikirlerimi onunla paylaştım."

''Takımımızda çok fazla yeni oyuncu var. Büyük takımız. Bireysel olarak büyük futbolculardan kuruluyuz. Ancak küçük detaylar var. Öz güvenimiz yüksek. Sezona iyi başlamadık. Alışma sürecinden geçiyoruz. En kısa zamanda en iyi şekilde döneceğiz."

"Caner Erkin ile kıyaslandığımı görüyorum. Caner'in tarzı farklı, benim tarzım farklı. Bu iki farklı tip oyuncudan, aynı sonucu beklemek doğru olmaz."

"Şampiyonluğa inanıyoruz. Geçen sene de kötü başladık ama üçüncü bitirdik. Şu an pozitifiz ve sezon sonu için olumlu düşünüyoruz."

''Geldiğimden beri Beşiktaş'ın büyüklüğünden etkilendim. Beşiktaş için gol atmak isterim. Ama önceliğim takıma fayda olmak. Çok fazla önce çıkarsam belki pozisyonumu kaybederim. Bu da takıma gol yedirme riskine neden olabilir.''

''Tesislerde gitar çalmıyorum, biraz utanıyorum diyebilirim. Eğer şampiyon olursak, stadyumda gitar çalma sözümü burada tekrarlıyorum.''

''Başarının bir parçası, mutluluktan ve pozitif olmaktan geçer. Kötü sonuçlar alsak bile pozitif olalım diye telkinlerde bulunuyorum.''

"Derbilerin önemini biliyorum. Bu tarz maçları televizyondan izlerim. Taraftar açısından da anlaşılabilir durum. Taraftarlar yayınları takip ediyor, heyecan yaşıyor."

"Erol Hoca ile iyi ilişkimiz var. O, bana hiçbir zaman 'Fenerbahçe'ye gelir misin?' demedi. Tercihi hep bana bıraktı. Alanyaspor'da da birkaç kez bunu konuştuk. Hala konuşuyoruz ama aynı şeyleri değil. Artık rakibiz. O Fenerbahçe, ben Beşiktaş'tayım. Konuşuyoruz ama eskisi gibi olmuyor tabii."

Etiketler :