"O kadar hırslıydım ki, oyundan çıkarken 15-20 dakika daha olduğunu zannettim"

"O kadar hırslıydım ki, oyundan çıkarken 15-20 dakika daha olduğunu zannettim"

Oyundan alınırken verdiği agresif tepkilere açıklık getiren Kamerunlu yıldız, Sergen Yalçın’a "Şampiyonluk hırsıyla biraz söylendim. Daha 15-20 dakika var zannettim. Özür dilerim" dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın zorlu geçen bir karşılaşma sonunda üç puan kazandığı Malatya deplasmanında tek bir görüntü moralleri bozmuştu. Vincent Aboubakar 85. dakikada oyundan çıkarılmasına rağmen söylenmiş ve taraftarların tepkisini toplamıştı. Sergen Yalçın bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada "Bazen oyuncular bireysel düşündükleri için bu tür tepkileri gösterebiliyorlar. Ben bu şekilde düşünemem. Teknik direktörler  olarak  keyfî isteklerine göre hamle yapamayız. O an gidişata göre ne gerekiyorsa onu yaparım" demişti. 

Problem yok

Yaptığı hareketlerden dolayı pişman olan Aboubakar, dönüş yolculuğunda Sergen Yalçın’ın yanına giderek pişmanlığını dile getirdi. Yaptığı hareketlerin tamamen kazanma hırsından kaynaklandığını söyleyen Kamerunlu golcü, "O kadar hırslıydım ki, oyundan çıkarken 15-20 dakika daha olduğunu zannettim. Daha yapabileceğim çok şey olduğunu düşündüm. Hırsımdan dolayı yaptığım hareketlerden dolayı sizi üzdüysem özür dilerim" dedi. Sergen Hoca ise "Sen hırsını korumaya devam et. Birbirimiz anlıyoruz, problem yok" sözlerini kullandı. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)