"Oğuzhan çok klas bir oyuncu.. "

"Oğuzhan çok klas bir oyuncu.. "

Vatan gazetesi yazarı Ömer Güvenç, dün Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Akhisarspor mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ömer Güvenç'in yazısı:

BEŞİKTAŞ, Süper Lig’in ilk maçını zor da olsa kazanmasını bildi. Zaman zaman çok iyi oynayan Beşiktaş bazen de ne yaptığını bilmeyen bir takım görüntüsündeydi. Golü bulana kadar Akhisar’ı adeta sahasına hapsetti. Adeta nefes aldırtmadı. 2-0’dan sonra daha iyi oynayacağına özellikle Necip’in hatasından gelen golle bir telaş, bir panik. Pepe, Medel ve Caner Beşiktaş’ın iyi oyuncularındandı. Lens bu sezon her geçen maç üzerine koyarak oynuyor. 
 
OĞUZHAN’A ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Çok klas bir oyuncu.. Kötü pas atsa, yüzde yüz golü kaçırsa, kendi kalesine gol de atsa bu çocuk oynadığı futbolla büyük keyif veriyor. Yeterli mi? Hayır.. Çünkü onda o cevher var. Tolgay da benim beğendim oyunculardandır. Dünkü maçta sonra ‘Bunu mu beğeniyorsun Ömer?’ deseler, vereceğim cevap ‘Tolgay iyi futbolcu ama dün kötüydü’ olur. 
 
BEŞİKTAŞ’IN golleri Pepe ve Babel’den geldi. Ama gollerin 2 tane ortağı vardı.. Hatta 3 tane. Pepe’nin attığı golde Oğuzhan’ın, Babel’inkinde Lens’in ve Lens’e o asisti yaptıran Gökhan’ın. 
 
3 TAKVİYE ŞART
 
NECİP, yıldız bir futbolcu değil. Ama futbolculuk şahsiyeti mükemmel bir oyuncu. Ne zaman görev verilirse elinden geleni yapıyor. Dün büyük bir hata yaptı. Ve Necip maçın sonuna kadar o hatayla oynadı. Ben bunu biliyorsam Şenol Hoca’nın da bilmesi gerekirdi ve hemen çıkarması lazımdı. Şenol Hoca ‘Bana bir stoper, bir hücuma dönük orta sahası ve illa da bir santfor’ diyor. Hoca haksız mı? Hayır bu söylediklerinin hepsinde haklı. Beşiktaş’ın bu 3 mevkiiye de takviyeye ihtiyacı var.
 
SÜPER Kupa şampiyonu Akhisar’ın 2-0’dan sonra aklı başına geldi. Ama atı alan Üsküdar’ı geçti.

Etiketler :