Oğuzhan: "Doğum günümde 3 puanı hediye almak isterdim"

Oğuzhan: "Doğum günümde 3 puanı hediye almak isterdim"

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Vodafone Park'ta M. Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş, Başakşehir karşıında sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Siyah beyazlılar, 5. maçında 4. kez puan kaybı yaşadı ve 5 puan ile haftayı 11. sırada tamamladı. 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Oğuzhan Özyakup şunları söyledi:

"Bugün doğum günümdü. 3 puanla güzel bir hediye almak isterdim. İlk yarı ortada geçti, 2. yarıda maç açıldı, alanlar olmaya başladı. Son 2 haftada aynı tabloyu görüyoruz. Geçen hafta Gazişehir'de son 10-15 dakika inanılmaz bir enerji, 3-0'dan geri dönüyorduk. Bugün de 1-1'i bulduk, 2. golü de zorlayabilirdik.

Yeni hoca, yeni takım. Alışkanlıklarımızı değiştirmeye çalışıyoruz, bu kolay olmuyor. Takım içinde güzel bir atmosfer var, ortam var ama bunu sahaya da yansıtmamız gerekiyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte güzel futbolun dışında skor da önemli, farkındayız.

7 senedir buradayım, her sezon bir seviye göstermek gerekiyor. Sezona iyi başladım ama ufak bir sakatlık geçirdim. Hem takım oyununu, hem skoru değerlendirmemiz gerekiyor. İsim isim değerlendirmek doğru değil. Trabzonspor maçı çok önemli bizim için."

Etiketler :