Oğuzhan ile anlaşma tamam!

Oğuzhan ile anlaşma tamam!

Adı sık sık ayrılık haberlerinde geçen Beşiktaş Kaptanı Oğuzhan Özyakup, kulübüyle olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattı.

Ajans Beşiktaş - 5 yıllık yeni sözleşmeye göre Kartal’ın kaptanına yıllık 550 bin Euro zam yapıldı, ücreti bonuslar hariç 2 milyon Euro’ya çıkarıldı.

Beşiktaş bir yandan şampiyonluğunu kutluyor, diğer taraftan da önümüzdeki sezona hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in mukavelesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanıp sözleşmeyi uzatan Siyah-Beyazlı yönetim, ikinci iş olarak adı sık sık transfer haberlerinde geçen kaptan Oğuzhan Özyakup ile masaya oturdu, el sıkışıp yeni anlaşmayı da yaptı. Normalde 2018 sonunda sözleşmesi bitecek 24 yaşındaki yıldızla 5 yıllık yeni kontratta uzlaşıldı.

Bonuslarla 2.5 milyon Euro

Bu sözleşmeyle Oğuzhan Özyakup’un ücretinde de iyileştirme yapılacak. Şu an yıllık 1 milyon 450 bin Euro (5.8 milyon TL) kazanan Beşiktaş’ın kaptanı, son imzayla beraber yılda 550 bin Euro fazla alacak. Bonuslar hariç 2 milyon Euro (8 milyon TL) gelir elde edecek başarılı futbolcunun ücretinin bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro’ya (10 milyon) kadar çıkması bekleniyor. Güneş’in ardından Oğuzhan işini de sorunsuz çözen ve konuyla ilgili resmi bilgilendirmeyi bu hafta içi yapması beklenen yönetimin, rotasında şimdi yeni yıldızlar var. (Fanatik)