Oğuzhan mı, Tolgay mı?

Oğuzhan mı, Tolgay mı?

Kadıköy’de sahaya çıkacak 11’i büyük ölçüde belirleyen Beşiktaş’ın hocası, Tolgay ile Oğuzhan arasında kararsızlık yaşıyor...

Ajans Beşiktaş - 2004-2005 sezonundaki efsane 4-3’lük maçtan sonra Fenerbahçe’yi Kadıköy’de deviremeyen Beşiktaş, bu hasrete yarın son vermek istiyor.

Tüm planlar zafer üzerine kurulurken, teknik direktör Şenol Güneş ilk 11’i de büyük ölçüde belirledi sadece kafasında tek bir soru var; o da Atiba’nın yanında kimi oynatacağı. Konyaspor maçında Oğuzhan’ın yokluğunda görev yapan Tolgay Arslan, sergilediği müthiş performansla karşılaşmanın adamı olmuştu. Yüzde 95 pas isabetiyle oynayan Tolgay çok formda. Şenol hoca, gurbetçi yıldızdan kolay kolay vazgeçmek istemiyor. Fakat Oğuzhan’ın Tolgay’a nazaran hücum bölgesinde daha yaratıcı olması, Güneş’i düşündürüyor.

Leipzig düşüncesi
Bu iki isim arasında henüz kararını veremeyen Şenol Güneş, derbi saatine kadar hem Oğuzhan’ın hem de Tolgay’ın durumuna bakacak. Sağ arka adalesinde sorun olan fakat iyileşen Oğuzhan, Leipzig maçı düşünülerek karşılaşmaya Fenerbahçe maçında ikinci yarıda forma giyebilir.

2. belirsizlik sağ bekte
Tolgay-Oğuzhan konusu kadar olmasa da Beşiktaş’ta sağ bek bölgesinde de belirsizlik hakim. Gökhan Gönül’ün yanı sıra Adriano’nun sakatlığı var. Teknik direktör Şenol Güneş, Tosic döneceği için son maçta stoperde oynayan Medel’i buraya çekebilir. Diğer alternatif de Necip Uysal. Tecrübeli çalıştırıcı her iki oyuncuyu da idmanlarda deniyor. Şimdilik Medel ismi ön plana çıkıyor. (Fanatik-Orhan Yıldırım)

Etiketler :