''Oğuzhan oynayarak daha iyi olabilir''

''Oğuzhan oynayarak daha iyi olabilir''

Spor yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup hakkında değerlendirmelerde bulundu. Metin, Oğuzhan için ''Oğuzhan Özyakup'la ilgili büyük beklentilerim var. Çok daha iyi işler yapabilir. Yeni Malatyaspor karşısındaki performansını beğendim. Böyle bir maçın içinde tedirgindi ama fizik olarak iyiydi. Oynayarak daha iyi olabilir.

Gecenin yıldızı Cyle Larin'di. Atiba'yı yorgun gördüm. Rachid Gehzzal'ı çok beğendim. Aboubakar, Larin'i bir seviye yukarı taşıdı ve Sergen Hoca'nın eline koz verdi. Sergen Hoca, N'Koudou, Boyd ve Güven'den beklediği verimi alamadı. Eğer Larin'e savunma da yaptırabilirseniz, ki enerjisi de var ve santrfor özelliklerinden tamamlayıcı olarak faydalanabilirsiniz.

Yeni Malatyaspor kötü bir görüntü verdi ama Beşiktaş da rakibini oynatmadı. Beşiktaş'ın 0-0 oyununu bir an önce çözecek bir oyuncuya ihtiyacı var. 55'te gol güzeldi. 0-0 oyunu daha erken çözmeliler.

Bir takımın hocası Sergen Hoca ise ve Türkiye'nin en önemli yeteneklerinden biriyse, hücum hattının oyuncusu olmak çok zor. Ne yaparsan yap Sergen Hoca beğenmez. Sergen Hoca kendi yaptıklarından yola çıkarsa, öyle bir oyuncu bulamaz. Hocaların da işi mevcudu bir adım yukarı taşımak. Ljajic ve Mensah'ı bir şekilde üst seviyeye getirmesi lazım. Larin'in de üst seviyede olması lazım. Yeni Malatyaspor'a Atiba, Mensah ve Ljajic ile başlardım.

Oyuncu kendini sorgulayacak. Geçen hafta Ljajic oturuyor, Necip giriyor. Ertesi gün ben antrenmanda o topu yerim. Bazı oyuncu idmanda topu yer, bazısı maçta oynar. Sergen Hoca da maçta daha iyiydi. Ljajic'in maç performansı da yok ama bir şekilde seviyesi artmalı.

Yetenek önemli ama yeteneği yönetmek de başka bir yetenek. Yetenek beklentiyi arttırır. Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic beklentilerin uzağında kaldı." ifadelerini kullandı.

Etiketler :