Oğuzhan Özyakup gerçekleri! Oğuzhan’ın imzaladığı sözleşmenin detayları

Oğuzhan Özyakup gerçekleri! Oğuzhan’ın imzaladığı sözleşmenin detayları

Beşiktaş, takım kaptanı Oğuzhan Özyakup hakkında çıkan haberleri resmi siteden yalanladı. Ajans Beşiktaş, geçtiğimiz Mayıs ayında, yıldız futbolcunun sözleşme durumunu okurlarına aktarmıştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, resmi sitesinden Oğuzhan Özyakup hakkında çıkan haberleri yalanladı. Yıldız futbolcu da bu yalanlama yazısını kendi Twitter hesabından paylaştı.

Devre arası kampında açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup sözleşme ile ilgili "Beşiktaş ile sözleşme konusunda bir sıkıntı yaşamam. Burası benim evim. Sözleşme ile ilgili fazla bir şey konuşulmaz. Kulüp de açıklar. Resmi açıklamayı kulüp yakın zamanda yapacak. Ben burada çok mutluyum. Burası benim evim." ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı ve sözleşme yenilemediği yönünde haberler yazılmaya başlandı. Son olarak da kulüp ile kriz yaşadığı yönünde bir haberin çıkması üzerine Beşiktaş'tan, konu ile ilgili yalanlama geldi ve Oğuzhan Özyakup ile Beşiktaş arasında herhangi bir sorun olmadığı açıklandı.

Sözleşmesi uzatıldı, Arsenal'den dolayı açıklanmıyor!

Ancak Beşiktaş, Oğuzhan ile olan sözleşmesini aylar öncesinden uzattı. 5 yıllık sözleşme imzalayan Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinin açıklanmama nedeni, Arsenal'in %30'luk pay maddesi. Oğuzhan'ın eski sözleşmesi bittiğinde, Arsenal'in pay maddesi de düşecek ve Beşiktaş, kaptan Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesini açıklayacak.

Sezonun bitmesiyle beraber, yıldız orta saha oyuncusunun Beşiktaş ile yeni sözleşmesinin açıklanması bekleniyor.

Etiketler :