Oğuzhan Özyakup'tan derbi yorumu

Oğuzhan Özyakup'tan derbi yorumu

Oğuzhan Özyakup, Lig TV'ye derbi öncesi açıklamalarda bulundu

Oğuzhan özel röportajda şunları söyledi:

”Derbinin havası biraz farklı.Büyük maçlar. Ama şöyle bir şey var. Bu hafta içi kupa maçı vardı. Orada oynayan kadroyla dinlenen kadro diyelim birlikte ilk kez dün idmana çıktık . Sonunda her maça 3 puan almak için çıkıyoruz.

"Bu da üç puanlık bir maç ama tabii ki derbinin havası, maçın önemi bizim camia için farklı. Çok sakin biriyimdir. Her maça aynı şekilde hazırlanırım. Derbi olsun Şampiyonlar Ligi olsun her maça aynı şekilde hazırlanırım. Ama tabi derbi heyecanı o belki şu an yok ama maç günü farklı oluyor. Her yerde derbi konuşuluyor. Gören ‘Oğuzhan derbiyi alacağız’ değil mi diye soruyor. "

"Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray arasındaki maçları bütün dünya konuşuyor. Her maça 3 puan almak için çıkıyoruz. Çok zor bir maç olacağını da biliyoruz. Fenerbahçe belki baskılı başlamak ister. Sonuç da rakiplerimiz de artım bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu ve bize alan verdikleri zaman ne kadar etkili futbol oynayabildiğimizi biliyor. Evde olsun deplasmanda olsun ne kadar tehlikeli olduğumuzu herkes biliyor. Rakibimiz de ona göre önlemini alacaktır. Bize alan verirler ise faydalanırız. Belki iki takım da başlarda bekler."

"İlk başlarda yavaş başlar bilemiyorum. Taraftarlarımız var heyecan var. Şu anda puan farkı var .Ben bizim takımı avantajlı görüyorum. Her maça yenmek için çıkıyoruz. Bu maça da öyle çıkacağız”