Oğuzhan Özyakup'tan dün geceye damga vuran zemin tepkisi! "Bugün bildiğin taşta oynadık"

Oğuzhan Özyakup'tan dün geceye damga vuran zemin tepkisi! "Bugün bildiğin taşta oynadık"

Süper Lig'de Erzurumspor'u 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Kazım Karabekir Stadı'nın zeminiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Erzurumspor'u 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Kazım Karabekir Stadı'nın zeminiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan Özyakup, Erzurumspor'u 4-2 yendikleri karşılaşmanın ardından Kazım Karabekir Stadı zemini hakkında konuştu. Erzurum'un soğuk olduğunu dile getiren Oğuzhan, "Kar yağıyor ama dünyada sadece Erzurum soğuk değil. Bildiğiniz taşta oynadık. Sakatlık riskini çok yükseltiyor. 60-70 dakika taşta oynadık. Stadyumda ısıtma var mı, varsa neden kullanılmıyor, yoksa neden yapılmıyor. Anlam veremiyorum. Erzurum soğuk bir şehir. Anlıyoruz ama başka ülkelerde de yeterince soğuk ülkeler, şehirler var ama zeminler iyi. Kulüplerimizin maddi durumları vs. olabilir. Bu konuya belki yayıncı belki TFF yardımcı olabilir. Başka maçlarda da bu zemin böyledir. Gerçekten olmaz. Zemin taş. Top geliyor, kontrol etmek için kendinizi dengelemek gerekiyor. Sakatlık riskini bu zemin çok artırıyor" şeklinde konuştu.

Etiketler :