Oğuzhan Özyakup'un neden forma giymediğini Tümer Metin ve Ali Gültiken değerlendirdi

Oğuzhan Özyakup'un neden forma giymediğini Tümer Metin ve Ali Gültiken değerlendirdi

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'un neden forma giymediğini spor yorumcuları Tümer Metin ve Ali Gültiken değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'un neden forma giymediğini spor yorumcuları Tümer Metin ve Ali Gültiken TRT Spor'da değerlendirdi.

Oğuzhan'ın sahada daha çok mücadele etmesi gerektiğini belirten Tümer Metin, ''Sergen Yalçın, katıldığı bir programda şu anki takımında Alex, Hagi ve kendisini oynatmayacağını çünkü futbolun çok değiştiğini belirtti. Alex, Hagi ve Sergen'in oynayamayacağı takımda Oğuzhan hiç oynayamaz. Oğuzhan'ın sahada müacedele etmesi gerekiyor.'' dedi.

Oynayan oyuncunun koşması, ikili mücadele kazanması gerektiğini belirten Ali Gültiken, ''Oynayan oyuncunun koşması, ikili mücadele kazanması gerek, günümüz futbolu bunu istiyor ama koş koş koş nereye kadar. Bir oyuncu da işi bitirecek, taraftarlar izlerken keyif alacak. Mesela Larin çok mücadele ediyor. 5 golde katkısı var ama baktığımızda Beşiktaş taraftarı sonuçta Sergen Yalçın varken Larin'i mi izlemek ister o pozisyonda yoksa Sergen'i mi? Oyunun kendi içerisinde böyle değişkenleri var. Her maçı sadece mücadele eden oyuncularla açamazsın.'' ifadelerinde bulundu.

Etiketler :