Oğuzhan Özyakup'un performansı neden düştü?

Oğuzhan Özyakup'un performansı neden düştü?

Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup'un bu sezon sergilemiş olduğu futbol siyah beyazlı taraftarları tatmin etmiş durumda değil.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup bu sezon Spor Toto Süper Lig'de istediği gibi bir futbol sergileyemiyor. Sık sık teknik direktör Şenol Güneş tarafından da eleştirilen ve yedek kulübesine çekilen Oğuzhan Özyakup'un performans düşüklüğünün nedeni ise merak konusu.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş'ta en çok merak edilen sorulardan biri, Oğuzhan'ın performansındaki düşüşün sebebi.. "Sözleşmesi yenilenmediği için konsantre olamıyor" diyen de var, "Yurt dışından gelen teklifler kafasını karıştırıyor" diyenler de. Aslında hem Oğuzhan hem de yönetim kanadından "sorun yok" açıklamaları geliyor ama ortada herhangi bir imzanın olmaması ise "acaba"ları da yanında getiriyor.


En ilginç iddia; Oğuzhan'ın oyuna daha fazla fiziğini koymak için salona girdiği anlarda yaptığı ağırlık çalışmalarının kendisini aksi yönde etkilediği oldu. Oğuzhan gibi pek çok futbolcunun fiziğini doğru tanımadan yaptığı salon idmanları yüzünden temel futbola ait motorik özellikleri zedelediği üzerinde duruyor.

Oğuzhan Özyakup, Bursaspor maçında ne yaptı?

Bursaspor karşısında 79 dakika sahada kalan Oğuzhan Özyakup, sadece 49 kez topla buluşabildi. 63.9 gibi düşük bir pas yüzdesi yakalayan tecrübeli oyuncu; 1 kez adam geçip 4 top ezdi. 13 hatalı pas yaptı, 6 tane de ikili mücadele kaybetti.

Etiketler :