Oğuzhan Özyakup'tan zemin tepkisi: "İstedik ama kabul edilmedi"

Oğuzhan Özyakup'tan zemin tepkisi: "İstedik ama kabul edilmedi"

Beşiktaş'ın deplasmanda Erzurumspor'u 4-2'lik skorla yendiği maçta gollerden biri de Oğuzhan'dan geldi.

Süper Lig'in 34. haftasında lider Beşiktaş, BB Erzurumspor deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı 2-2 biten karşılaşmayı Siyah-beyazlılar 4-2'lik skorla kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 9'da Larin, 26'da Oğuzhan Özyakup, 66'da Ghezzal ve 86'da Gökhan Töre attı. BB Erzurumspor'un golleri ise 16'da Leo Schwechlen'den 39'da Emrah Başsan'dan geldi. Beşiktaş aldığı galibiyetle puanını 70'e yükseltti. 

Maç sonunda açıklamalar yapan Oğuzhan Özyakup şunları söyledi:

"Erzurum tamam, soğuk ve kar yağıyor ama dünyada bir tek Erzurum’da kar yağmıyor. Taşta oynadık. Bu zemin neden bu kadar sert? Islatılmasını istiyoruz, kabul edilmiyor!

Stadyumda ısıtma var mı, varsa neden kullanılmıyor, yoksa neden yapılmıyor. Anlam veremiyorum. Erzurum soğuk bir şehir. Anlıyoruz ama başka ülkelerde de yeterince soğuk ülkeler, şehirler var ama zeminler iyi.

Gerçekten olmaz. Zemin taş. Sakatlık riskini bu zemin çok artırıyor. Cenk'e çok geçmiş olsun. Şanssız bir durum. Buna önem verilsin.

Maça çıkmadan önce hepimiz bu zemin niye bu kadar sert dedik. Islatılsın dedik, kabul edilmedi. Bunlar önemli şeyler. İnşallah bu zeminlere önem verilir. Ders çıkarırız."