Oğuzhan'a hem destek hem protesto!

Oğuzhan'a hem destek hem protesto!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş Vodafone Park'ta Demir Grup Sivasspor'u ağırladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında bugün Demir Grup Sivasspor ile sahasında karşı karşıya geldi. Mücadele Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yönetildi. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Asım Yusuf Öz yaparken, Özgür Yankaya dördüncü hakem oldu.

Karşılaşmanın ilk golü ilk kez 11'de görev alan Güven Yalçın'dan gelirken Sivasspor Beşiktaş ağlarına gönderdiği golle duruma eşitlik getirdi. Sivasspor ikinci yarıda kaydettiği golle Vodafone Park'ta öne geçti. 74. dakikada Beşiktaş Ljajic'in pozisyonunda penaltı kazandı. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, VAR sisteminden gelen uyarı üzerine ofsayt gerekçesiyle penaltıyı iptal etti. Karşılaşma 1-2 Sivasspor üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmada performansıyla eleştirilen isimlerden biri olan Oğuzhan Özyakup 56'ncı dakikada yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı. Oğuzhan, oyundan çıkmadan önce ayağına her top geldiğinde taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kalırken, bu sırada Pepe ve Vida tribünlere 'Yapmayın' işareti yapsa da, Oğuzhan'a oyundan çıkarkan de tepkiler sürdü. Daha sonra bir grup taraftar Oğuzhan'a alkışlarla destek oldu. Ayrıca oyundan çıktıktan sonra kapalı tribün “oyuncu ıslıklayan s.... gitsin” diye bağırdı.

Etiketler :