Oğuzhan'a Süper Lig'den sürpriz talip! Kiralamak istiyorlar...

Oğuzhan'a Süper Lig'den sürpriz talip! Kiralamak istiyorlar...

Göztepe, Kayserispor’dan Deniz Türüç’ün ardından Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup’u kiralama formülüyle almak için harekete geçti

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde ikinci yarıya hazırlanan Göztepe, on numara transferi için yıldız isimlere kanca attı. Kayserisporlu Deniz Türüç'e talip olarak ilk hamlesini yapan Göztepe yönetimi, Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup için de devreye girerek bombayı patlattı.

Antalya'da bulunan Başkan Mehmet Sepil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelerek resmen Oğuzhan'ı istedi. Arjantinli futbolcu Borges'in performansının oldukça düşük olması nedeniyle orta alanda yaşanan aksaklığı gidermek isteyen Göztepe, Oğuzhan'ı Beşiktaş'tan kiralamak istiyor.

Göztepe'nin kiralamak için büyük çaba sarf ettiği Oğuzhan Özyakup'a İtalyan ekibi Roma da talip oldu. Cengiz Ünder'in formasını terlettiği Roma'nın teklifini değerlendiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, istediği rakama ulaşamazsa, başarılı orta saha oyuncusunu Göztepe'ye kiralayacak. (Yeni Asır)

Etiketler :