Oğuzhan'dan Benfica maçı öncesi açıklamalar

Oğuzhan'dan Benfica maçı öncesi açıklamalar

Benfica maçı öncesi Beşiktaş'ta bugün basın toplantısı düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oğuzhan şunları söyledi:

“Yarınki maçın önemini biliyoruz. Galibiyetle bir üst turu garantileyebiliriz. Kötü sonuçla turu kaybetme ihtimalimiz var. İnşallah taraftarlarımızla birlikte güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Benfica, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe güçlü rakipler. Hazırlıklarımız aynı tempoda devam edecektir. Yorucu geçiyor. İdmanlarımızı, hazırlık kampını ona göre yapıyoruz. Her oyuncunun bunu bilerek güçlü olması gerekiyor. İnanıyorum ki en iyi şekilde atlatırız.

Şampiyonlar Ligi maçı olduğundan Adanaspor maçındaki pozisyonların daha azını yakalayabiliriz. Son vuruşlarda iyi olursak skora yansır. Hocam nerede görev verirse yapmam gerekir. Ben de en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocam nerede görev verirse elinden geleni yapmaya çalışıyorum. Namağlup olmak takım adına özgüven açısından önemli. Şu anda namağlup iki takım var. Üzerimizde baskı yaratmıyor. Özgüven açısından iyi birşey. Özellikle taraftarlarımızla birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu herkes biliyor. Camia olarak Benfica maçına hazırız. İnşallah güzel bir skorla, mutlulukla ayrılırız. Daha önce desibel rekoru kırdık. İnşallah yarın da taraftarlarımızla beraber sessizlik rekorunu kıracağız.”