Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinin detayları! Ne zaman açıklanacak?

Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinin detayları! Ne zaman açıklanacak?

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un yeni kontratının detayları ortaya çıktı.31 Mayıs’ta devreye girecek sözleşmeye göre Sevilla, Roma, Monaco, Atletico Madrid ve Napoli’nin transfer tekliflerinde serbest kalma bedeli 15 milyon Euro olacak

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta kaptanlık bandını takan, ancak Şenol Güneş döneminde ilk kez Göztepe deplasmanında hiç süre alamayan Oğuzhan Özyakup ile daha önce 5 yıllık anlaşma sağlanmıştı.

31 Mayıs'tan sonra yürürlüğe girecek 5 yıllık yeni sözleşmenin detaylarına ulaşıldı. Buna göre siyah-beyazlı yönetim, Avrupa'dan gelecek tekliflerin değerini şimdiden belirledi. Ozzie;Atletico Madrid, Sevilla, Roma, Monaco ve Napoli'nin transfer listesinde yer alıyor.

İNGİLİZLERE İNDİRİM

Bu kulüplerin transfer teklifi yapacağını düşünen Beşiktaş yönetimi, Oğuzhan'ın sözleşmesine “15 milyon Euro'luk teklif gelirse görüşmeler başlayabilir” maddesi koydurttu. Siyah-beyazlılar böylece daha aşağı gelecek bir teklifin önünü kapamış oldu.

Ozzie'nin bonservisinin bir bölümü İngiliz devi Arsenal'da bulunuyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden teklif gelmesi halinde ise Oğuzhan'ın değeri 12.5 milyon Euro olarak belirlendi. (Sözcü/Ali Aydın)

Etiketler :