Olcay 'feda'karlıkla gelmişti

Olcay 'feda'karlıkla gelmişti

Son maçta taraftarın ıslıkladığı Olcay Şahan'ın yaşadıkları konuşulmaya devam ediyor: "Feda dedi, vefa görmedi!"

Süper Lig’de 2012-2013’ü “feda” sezonu olarak geçiren Beşiktaş, o dönem 12 futbolcuyu kadrosuna katarken bir isim Siyah-Beyazlı formayı giyebilmek için müthiş bir özveride bulunmuştu.

Almanya’nın Kaiserslautren takımında oynayan Olcay Şahan, yönetim tarafından her ne kadar çok istense de bonservisi yüksek olduğu için transferi bir türlü gerçekleşmiyordu. Ancak o Beşiktaş formasını giyebilmek için bonservis bedelinin bir kısmını cebinden ödedi.

Siyah-Beyazlı takımda çok güzel günler yaşayan, takımın en sevilen ismi olmayı başaran, katkılarıyla şampiyonlukta pay sahibi olan ve milli takıma kadar yükselen deneyimli oyuncunun son dönemde performansında yaşadığı düşüklüğe taraftar biraz olsun tahammül edemedi.

ŞENOL GÜNEŞ SAHİP ÇIKTI

AZ Alkmaar ile Vodafone Arena’da oynanan hazırlık maçında; sol kanattan ceza sahasına giren ancak çaprazdan kaleye vurmakta geciken Olcay, üst üste çalım deneyip en sonunda yere düşünce taraftarların hışmına uğradı ve ıslıklandı. Buna çok içerleyen 29 yaşındaki futbolcu devre arasında hocasına kendisini oyundan almasını söyledi.

Teknik direktör Şenol Güneş de Olcay’ı ikinci yarının başında oyundan aldı. Güneş, morali bir hayli bozulan deneyimli oyuncuya, “Bu tip şeyler olabilir. Kafana takmanı istemiyorum. Sen bizim için çok önemlisin. Futbolcular böyle dönemlerden geçebilir. Sakin ol ve çalışmalarına devam et, biz senin yanındayız” dedi. (HT Spor / Cüneyt Haydaroğlu)