"Önce Beşiktaş geldi"

"Önce Beşiktaş geldi"

Spartak Moskova ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Lazio'ya dönen Mauricio Santos'dan çok çarpıcı Türkiye itirafları geldi.

Ajans Beşiktaş - Lazio'nun 28 yaşındaki stoper oyuncusu Mauricio Santos, Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığını açıkladı. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'in kendisiyle irtibata geçtiğini fakat resmi bir teklif almadığını dile getirdi.

2016-17 sezonunda kiralık olarak formasını terlettiği Rus ekibi Spartak Moskova ile şampiyonluk yaşayan Mauricio, Lazio'da kalmasının mümkün olmadığını dile getirirken "Lazio harika bir takım ve burada mutluydum. Ama bugün anlıyorum ki geri dönme şansım yok. Artık gelen teklifleri değerlendirme ve kendimi yeni bir kulübe adama zamanı." sözlerini kullandı.

"Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir..."

Mauricio, transfer dönemi boyunca adının Türk kulüpleriyle anıldığının hatırlatılması üzerine, "Evet, doğru. Önce Beşiktaş geldi. Sonra Başakşehir. Akabinde Fenerbahçe'nin de benimle ilgili bilgi aldığını öğrendim. Türkiye ligi oldukça ilginç. Taraftarlar çok tutkulular ve futbolu çok seviyorlar. Orada oynamak harika bir deneyim olur." şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu, Lazio'nun ilk dönemlerde bonservisi için çok fazla para talep ettiğini fakat son zamanlarda yumuşadığını ifade etti ve artık geleceğine karar verme zamanının geldiğini sözlerine ekledi. Mauricio Santos, 2015'te 2.65 milyon euro karşılığında Sporting Lizbon'dan Lazio'ya transfer olmuştu. (Goal)

Etiketler :