Önce Beşiktaş sonra CSKA!

Önce Beşiktaş sonra CSKA!

Cenk Tosun, Everton ile eski kulübü arasındaki 625 bin Euro'luk farkın kapanmasını bekliyor. Rus ekibi CSKA Moskova, golcü futbolcu için İngilizlerin talep ettiği 1 milyon 250 bin Euro’yu vermeye hazır.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta santrfor transferi için çalışmalar sürerken, Cenk Tosun için Everton ile yapılan ilk görüşmeden anlaşma çıkmadı. İngiliz ekibi, milli futbolcunun sezon sonuna kadar alacağı olan 1 milyon 250 bin Euro'nun ödenmesi koşuluyla kiralamaya sıcak olduklarını söyledi. Siyah-beyazlılar, "Maaşının yarısını karşılayalım" yanıtını verdi. Aradaki 625 bin Euro'luk fark için Beşiktaş'ın teklifini revize etmesi bekleniyor. CSKA Moskova'nın tüm şartları kabul etmesine rağmen Cenk, Beşiktaş için Rusya'dan gelen teklifi bekletiyor. 29 yaşındaki oyuncu için aynı zamanda İspanyol ekibi Celta Vigo ve Alman temsilcisi Augsburg'un da teklifleri olduğu kaydedildi.

ISİMAT-MİRİN'LE YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş'ın sezon başında kadro dışı bıraktığı Fransız stoper Isimat-Mirin ile yapılan fesih görüşmeleri tamamlandı. Pazarlıklar sonrası 1 milyon Euro'da anlaşmaya varıldı. 1 milyon 275 bin Euro'ya oynayan Mirin'in geçmişe dönük 250 bin Euro alacağı bulunuyordu. Sezonun geri kalanında Beşiktaş'tan 650 bin Euro daha maaş kazanma hakkı olan oyuncu, gelecek sezon ise 1.3 milyon Euro kazanacaktı.

FORVET GELİNCE GÜVEN GİDECEK

Beşiktaş, 22 yaşındaki forveti Güven Yalçın için Portekiz ekibi Nacional de Madeira'dan gelen kiralama teklifini bekletiyor. Bu sezon Aboubakar ve Larin'in performansları nedeniyle geri planda kalan milli futbolcunun düzenli olarak forma giymesi için bu tercihte bulunulduğu kaydedildi. Sözleşmede opsiyon maddesi yok. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :