"Önce Karabük'ü yeneceğiz, sonra Porto'yu..."

"Önce Karabük'ü yeneceğiz, sonra Porto'yu..."

Talisca, Şampiyonlar Ligi’nden önce Karabükspor maçına odaklandıklarını belirtti ve şöyle devam etti: “Devler Ligi’ni Pazar gününe kadar aklımızdan çıkardık. Önce Karabük’ü yeneceğiz, sonra Porto’yu..."

Ajans Beşiktaş - Kampa geç katıldı, hakkında ‘Acaba gidecek mi?’ dedikoduları çıktı ancak Anderson Talisca hep işine baktı. Siyah-Beyazlı takımın hep en çok çalışan isimlerinden biri olan Brezilyalı futbolcu, zorlu fikstür öncesi camiaya ve taraftara mesaj yolladı. Genç yıldız, “Sadece Karabükspor maçına odaklandık. Pazar gününden sonra Şampiyonlar Ligi’ni düşüneceğiz. Hedefimiz önce cumartesi günü Karabük’ü mağlup etmek ve Portekiz’e moralli gitmek. Bizim aklımız şu an ligde. İki kulvarda birden gitmeye zaten alışık bir takımız. Her iki alanda başarılı olacağımızı düşünüyorum. Çünkü geniş ve tecrübeli bir kadroya sahibiz. Tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” açıklamasında bulundu. ‘

Sorun çözen futbolcu
Kendisine belli bir gol ve asist hedefi koymadığını belirten Talisca, “Her maç takımıma yardımcı olmak istiyorum. Rakamlar hiç önemli değil. Kritik maçlarda ortaya çıkıp, sorun çözen futbolcu olabilmek benim için önemli. Çünkü beklentiler bu yönde. Her zaman daha iyisi için çaba gösteriyorum” ifadesini kullandı.

Yeni yıldızlara özel program
Kayserispor maçında fizik olarak hazır olmadıkları görülen Negredo ve Lens ile teknik direktör Şenol Güneş yakından ilgileniyor. 15 günde 2 kulvarda 5 maça çıkacaklarını göz önünde bulunduran tecrübeli hoca, iki yıldızın bir an önce hazır duruma gelmesi için özel program uyguluyor. Özellikle Negredo’nun yüksek maliyetine rağmen bir türlü istenen görüntüye kavuşmaması taraftarı endişelendiriyor. (Fanatik)

Etiketler :