Önder Karaveli: "1 puan kazanç!"

Önder Karaveli: "1 puan kazanç!"

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. İlk 45 dakikanın tamamı, ikinci devrenin de son 15 dakikası oldukça tempolu geçen mücadele 1-1 sona erdi.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1’lik skorla berabere tamamlandı. Beşiktaş'nın tek golünü 31’de Alex Teixeira attı. Adana Demirspor'un tek golünü ise 90+2’de Samet Akaydın attı. Beşiktaş aldığı beraberlikle ligde puanını 38’e Adana Demirspor 41’e yükseltti.

Yeni Malatya ve Antalyaspor beraberlikleri sonrasında art arda 3. kez sahadan 1 puanla ayrılan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Önder Karaveli üzgündü.

Adana Demirspor'un oyun üstünlüğünü kaybeden tecrübeli çalıştırıcı, "Oyunun son bölümüne bakınca buradan 1 puan kazanç. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Zaman zaman bizdeydi. İyi pozisyonlar bulduk. 60'tan sonra tamamen rakibin üstünlüğünde geçen, son bölümde bizim kale çevremizde ve her atak gol pozisyonlarına döndü. Benim görev süremde ilk defa bu kadar pozisyon verdiğimiz bir maç oldu" dedi.

Yaşanan sakatlıkların da bu durumda etkisinin olduğunu kaydeden Önder Karaveli, "Bugün oyuna hamle yapamadık. Rıdvan, Kerem, Alex ve Rachid sakatlandı. Rachid değişirken de Welinton'u kontrol ettik. O da sakattı. Kupadaki 120 dakika buna neden oldu. Bir maçı hayatımda ilk defa hamle yapamadan, mecburi değişikler ile tamamladım" ifadelerini kullandı.