Önder Karaveli: "Ben Beşiktaş'ın bir parçasıyım"

Önder Karaveli: "Ben Beşiktaş'ın bir parçasıyım"

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2'lik skorla kazandı.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2'lik skorla kazandı. Kayserispor'un gollerini ise 37' ve 70'de Mame Thiam attı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 45'de Larin, 84', 89'da Batshuayi ve 90+6'da Güven Yalçın kaydetti. 

Maçın ardından açıklamalar yapan Önder Karaveli şunları söyledi:

"Çok iyi hissediyorum. Bu stadyumda Beşiktaş taraftarı olarak çok galibiyetlere, çok şampiyonluklara, 100. yıl şampiyonluğuna şahit oldum. Bugün benim en mutlu olduğum gündü.

Ben Beşiktaş'ın bir parçasıyım. Bugün sahada teknik sorumluydum. Ancak, önümüzdeki maçlarda bir gün tribüne geri dönüp tezahüratlar yaparım. Doğduğum semtin takımıyla sahada olmak çok güzel bir duygu.

Ailem de buradaydı. Galip gelip, oğluma sarılmayı çok istiyordum. Oyuncular bunu sağladılar.

Beşiktaş’ın galibiyet fotoğraflarını çok beğeniyordum. Oyuncularla konuştuğumda, onlardan bunu istemiştim. Oturacağım yere kadar onlar hazırladılar. Harika bir hediye verdiler. Hayatımın sonuna kadar saklayacağım en güzel fotoğraf olacak."

Hikmet Karaman'ın “Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu; ‘Ben girmeyeyim’ diyordu.” sözüne Önder Karaveli şunları söyledi:

"Hikmet Karaman neye göre böyle bir şey söyledi bilmiyorum ama Oğuzhan girmek istemeyen gibi değilde girdiğinde oyunu değiştiren bir görüntü verdi sanki."

Karaveli şöyle devam etti:

"Batshuayi'ye attığı golleri hatırlaması için klip hazırlattım. Çok uzun bir klip oldu ama yarıda kesmek zorunda kaldım. 'Bu gollerin güzel ama maça gitmemiz lazım. Bu gollerden atman lazım' dedim."