Önder Karaveli: "Direğe değil kaleye vurmakta fayda var"

Önder Karaveli: "Direğe değil kaleye vurmakta fayda var"

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş, evinde Altay’yı 1-0 yendi.

Süper Lig'in 26. haftasında Altay'ı 1-0 mağlup ederek puanını 41 yapan Beşiktaş, 3 maç aradan sonra galibiyete uzandı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Önder Karaveli şunları söyledi:

"Çok mutluyum. İsteklerimizin bir çoğunu oyuncularımız yerine getirdi. Herkesin performansından memnunum. Daha iyisi de olabilirdi ama stresli bir ortamdı. İlk yarı bir pozisyon verdik, ikinci yarıda son dakikada karambol pozisyonu dışında pozisyon vermedik.

Yine çok pozisyon bulduk. Yine değerlendiremedik. İkinci golü atamadık. Atsak farklı bir durum olabilirdi.

Benim dönemimde oynadığımız birçok oyunda galibiyeti hak ettik. Eksiklerimiz var mı? Elbette var. Daha dikkatli olacağız. Daha çok çalışacağız ve eksiklerimizi gidermek adına konsantre olmaya devam edeceğiz."

Karaveli, muhabir Gürler Akgün'ün "Beşiktaş, Süper Lig'de şutları en fazla direkten dönen takım. 18 şut. Neler söylersiniz hocam?" şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi: "Direğe değil kaleye vurmakta fayda var."

Önder Karaveli şöyle devam ediyor:

"Geçen Adana Demirspor maçında son bölümde her atağında gol pozisyonu verdik. Çok fazla sayıda pozisyon yedik, bir gol yedik. Ama ben bu maçta son dakikalarda çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Ben bugünden memnunum.

İstatistiklere bakacağım. En az pozisyon verdiğimiz maç olabilir. Sivasspor ve Kayserispor maçları var, ikisini de çok önemsiyoruz. Birbirinden ayırt etmiyoruz. Bugünden hazırlanacağız. Umarım Sivas'tan da 3 puanla döneriz"