Önder Karaveli ile seri sonu!

Önder Karaveli ile seri sonu!

Geçici olarak göreve getirilen Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş 3 maçta geriden gelip 7 puan almıştı. Konya'da seri sona erdi, genç teknik adamın ekibi 90'da yediği gole karşılık veremedi, ilk mağlubiyetini yaşadı.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın'ın istifasının ardından takımın emanet edildiği U19 antrenörü Önder Karaveli ile Beşiktaş 4. maçında ilk mağlubiyetini yaşadı. Daha önce Beşiktaş'ın başında çıktığı 3 maçta da geriye düşmesine karşın Karaveli'nin ekibi geri dönüşlere imza atmıştı. İlk maçta Kayseri önünde iki kez geriye düşen Kartal maçı 4-2 kazanmıştı. Ardından Fenerbahçe deplasmanında da Beşiktaş iki kez mağlup duruma düştü. Josef de Souza'nın golleri Kartal'a beraberliği getirdi.

7 dakika yetmedi

Ve geçen hafta iç sahadaki Göztepe mücadelesi. Beşiktaş ilk golü yine kalesinde gördü ve Larin ile Ghezzal'ın golleriyle karşılaşmayı çevirmeyi başardı. Konya'da da Siyah-Beyazlılar ilk golü kalesinde gördü. Ancak bu kez dakikalar 90'dı ve 7 dakika oynanan uzatma Kartal'ın geri dönüşüne yetmedi. Beşiktaş Önder Karaveli yönetiminde 4. maçında ilk kez mağlubiyet yaşadı. (Fanatik)