Önder Karaveli'den derbi sonrası açıklamalar!

Önder Karaveli'den derbi sonrası açıklamalar!

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.

Maç sonunda açıklamalar yapan Önder Karaveli şunları söyledi:

"Fenerbahçe'yi yenmek için geldik. Maçı izleyenlere iyi futbol izllettirmek istiyorduk. Oyuncularım, onlardan istediğim, çalıştığımız her şeyi yaptı. Topa sahip olmayı istedik. Bu sayede boşluklar bulabileceğimizi düşünüyorduk. Tek eksik kaldı, kazanmak.

Maçı kazanmadık ama oyunu kazandık. Oyuna girenlerin katkısı oldu. Beni en çok memnun eden, böyle güçlü bir takım ve taraftar önünde, oyundan düşmeden Beşiktaş ruhu gösteren ve beraberliği yakalayan oyuncularıma teşekkür ederim. Maçı kazanabilirdik.

Beşiktaş taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Onlar kazanamasa bile mücadele edeni destekler. Beşiktaş daha iyilerini yapacaktır. Çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz.

Penaltıyı olduğum yerden görmedim. TFF'de hakem kararlarını değerlendiren bir kurul var, ben değerlendirmek istemiyorum.

Miralem Pjanic en iyi 6 numarada oynar. Josef'in dönüşüne rağmen, Pjanic'i oradan almayı düşünmedim. Daha da iyi olacak.

Beşiktaş teknik direktörlüğüne talip miyim? Ben futbolun içinde kalmaya talibim. Gen isanların hayatına dokunmaya, ülke futbolunun daha iyi bir yere gelmesine talibim. Beşiktaş, bana nerede görev verirse, ben oradayım. Aynı heyecanla."