Önder Karaveli'den Şenol Güneş'e 'altyapı antrenörü' yanıtı!

Önder Karaveli'den Şenol Güneş'e 'altyapı antrenörü' yanıtı!

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, Şenol Güneş'e yanıt verdi. Karaveli, "Bu beni rahatsız etmedi ama bunu söylemeye gerek var mıydı?" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, Radyospor'da Özgür Sancar'a konuk oldu. 48 yaşındaki çalıştırıcı Şenol Güneş'e yanıt verirken, kendisine Süper Lig ve Avrupa'dan takımların teklifte bulunduğunu söyledi.

Şenol Güneş, adı Beşiktaş ile anıldığı dönemde, "Beşiktaş, Pro Lisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A Takım'da görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş'ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün teknik direktöre ihtiyacı yok. Zaten Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi de gereken açıklamaları yaptı." açıklamasını yapmıştı.

Yerine Valerien Ismael getirildikten sonra ilk kez sessizliğini bozan Önder Karaveli, "Şenol Güneş büyük bir isimdir. Ona kırgın değilim. Ama benimle ilgili açıklamaları... Altyapı teknik direktörü olmak beni rahatsız etmez çünkü doğrudur. Çoğunluğunda bana görev verilen yer altyapıydı. Bu beni rahatsız etmedi ama bunu söylemeye gerek var mıydı, ayrı bir konu... Ama benim bu kırgınlıklarla zaman geçirecek vaktim yok. Bunlarla ilgili vakit kaybetmek istemiyorum." ifadeleriyle yanıt verdi.

Süper Lig ve Avrupa'dan teklif

Önder Karaveli, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra kendisi için birçok teklif yapıldığını söyledi.

"Hatayspor talip oldu ve başka şeyler de vardı. Ben bunlarla ilgili hiçbir şey söylemedim. Başkanımızla konuştuğumuzda tekrar Beşiktaş'ta aynı enerji ile devam edeceğiz dedi. Açıklaması önümüzdeki günlerde olacak. 10 yaşında Beşiktaş öz kaynak düzenine girip, oyuncu oldum. 2000 yılında antrenör oldum. Bu sezon da 19 maç bana inanarak başkanımız ve yönetim kurulu teknik direktörlük görevini verdiler. Başkanımız bir teklif olursa, o zaman bunu konuşacağız ve sana bu yolda izin vereceğiz dediler. Ama Beşiktaş'ta olduğum sürece hiç yarını düşünmeden devam edeceğim. Ülkemizin doğusundan da batısından da yurt dışından ise Avrupa'nın merkezinden teklifler aldım. Bir noktaya kadar ilerledi sonrasında bir gelişme şu anda yok."