Önder Özen: "Beşiktaş kalitesini koymadan maç kazanamaz"

Önder Özen: "Beşiktaş kalitesini koymadan maç kazanamaz"

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş deplasmanda Malmö'ye 2-0 mağlup oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında deplasmanda Malmö ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar gruptaki ilk maçında Sarpsborg'u Vodafone Park'ta yapılan maçta 3-1 yenerken Malmö ise Genk'e deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

Bugün oynanan mücadelede karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 53. dakikasında Malmö, Vindheim ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci golü ise Rosenberg'in attığı penaltı golü ile kaydedildi. Mücadele 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ardından Bein Sports yorumcusu Önder Özen şu ifadeleri kullandı:

"ANCAK BÖYLE BEŞİKTAŞ GOL YER DİYORDUK"

"İlk yarı 0-0 bitti ve ikinci yarı Beşiktaş nasıl kaybeder diye düşündüğümüzde bu goller dışında başka bir şey aklıma geldi. Kuşlara, taşlara çarpacak goller ancak. Peki Beşiktaş nasıl oynadı? Gereken reaksiyonu gösteremedi.

"BEŞİKTAŞ KALİTESİNİ KOYMADAN MAÇ KAZANAMAZ"

Fiziği ve tekniğiyle birleştirebilmiş bütçeye sahip, olanaklara sahip kulüpler kazanıyor. Bugün çok basit bir soru soracağım. Fizik olarak Beşiktaş, Malmö'den geri diyemem. Teknik olarak da ileri. Beşiktaş'ın da şuna karar vermesi gerekiyor. Bildiğini mi oynayacak yoksa başka başka bir şey mi? Eğer Malmö'ye uyarsa rakip üstünlüğü kurar. Beşiktaş sahaya kalitesini koymadan yurt içi ve yurt dışında kazanamaz."

Etiketler :