Önder Özen: "Talisca'nın menajeri yakasından düştüğü gün..."

Önder Özen: "Talisca'nın menajeri yakasından düştüğü gün..."

BeIN Sports kanalında haftanın gündemini değerlendiren Önder Özen, Anderson Talisca için flaş bir iddia ortaya attı.

Ajans Beşiktaş - Önder Özen, menajerinin Talisca üzerinde büyük bir baskısı olduğunu iddia etti. Güntekin Onay ile Önder Özen'in yayındaki Talisca diyaloğu şu şekildeydi:

Güntekin Onay: "Talisca kötü futbolcu, yeteneksiz, gol atmıyor" diyen yok ki! Ben şunu diyorum, "Talisca gol atmadığı zaman problem var" diyorum. Talisca gol atmadığı zaman da "Talisca ne güzel futbol oynadı" dediğimiz maç var mı?

Önder Özen: Yok!

Güntekin Onay: Talisca'nın daha fazla katkı vermesi gerektiğini söylüyorum. Santrafor olsa bir şey demem. Daha fazla oyuna katkı yapması. Daha fazla orta saha ile birleşmesi. Daha fazla köprü olması. Daha fazla asist yapması. 

Önder Özen: Bunu bütün Beşiktaşlılar bekliyor. Talisca'nın kendisi, ailesi ve 2 menejeri bekliyor. Onu satın alacak olan kulüp de bekliyor. Beşiktaş ise Beşiktaş, dönecekse Benfica, alacaksa Monaco. Girecekse İngiltere... Her neresi ise! Benim iddiam şu: Ben "evet yapabilir" diyorum. Bugün değil ama yarın yapabilir diyorum. "Talisca bir bağlantı oyuncusu olabilir" diyorum ama menejeri yakasından düştüğü gün! Uzun bir kontrat aldığı gün! Bir kulübe bonservisi ile birlikte gittiği gün! O zaman başlar onun hikayesi. Bugün üzerinden baskının üzerindeki "Talisca sayı yap, tabela yap" baskısıdır.