Orhan Yıldırım: "Caner'in gecesi"

Orhan Yıldırım: "Caner'in gecesi"

Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Göztepe karşılaşmasını Fanatik Gazetesi Beşiktaş muhabiri ve spor yazarı Orhan Yıldırım değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Orhan Yıldırım'ın bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Beşiktaş, taraftarı önünde farka uçtu. İlk yarıda Güven ve Oğuzhan ile iki topu da üst direkten dönen Avcı’nın ekibi, üç puanı cebine koydu. Burak ve Dorukhan’dan yoksun kadrosu ile mücadele eden Siyah- Beyazlılar; yeni sistem için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu da, göz ardı etmedi. Takıma müthiş destek veren tribünler, alınan galibiyette başrol oynadı.

Ucuz kurtuldu

Beşiktaş maçın hemen başında direğe takıldı. Güven’in üst direkte patlayan şutu Göztepe için şanstı. O pozisyon gol olsa, gol yağmuru erken başlayacaktı. Avcı’nın ekibi daha sonra çok pas hatası yapmaya başladı. Olgun atak denemeleri, bu yüzden sonuca yansımadı. Oğuzhan ve Ljajiç bu yarıda kopuktular. Devrenin sonuna doğru bu kez de, Oğuzhan üst direği geçemedi.

Caner’in gecesi

Performansı tartışılan Caner, 45+2’de Güven’e boş kaleye gol attırdı: 1-0. Aynı oyuncu 54’te ise takımını 2-0’a taşıyan golde sahne aldı. 59’da ise Ljajiç kendi topu ile gidip uzaktan vurdu. Kaleci Beto, topu elinden kaçırdı: 3-0.. Beş dakika içinde iki gol bulan Kartal, oyunu rölantiye aldı. Yapılan hamleler ile top daha çok Beşiktaş’ın kontrolündeydi.. Yeni transfer Ruiz kademe anlayışını öne çıkardı. N’Koudou bulduğu süre içinde olumlu işler yaptı.

Göztepe ders almamış

Geçen sezon düşmekten son anda kurtulan İzmir ekibi, statüsünü korumuş!. Kadro yapısı, oyun anlayışı ve kısır futbolu ile Süper Lig kalitesinin altında. Tamer hocanın, acilen takviye yaptırması kaçınılmaz. Aksi takdirde bu görünümü ile ligde tutunması çok zor."