"Orkan böyle devam ederse Şenol Güneş görmezden gelemez"

"Orkan böyle devam ederse Şenol Güneş görmezden gelemez"

Takvim Gazetesi Spor Yazarı Hayri Ülgen, Beşiktaş-Manisaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş TFF 1. Ligi'nde zor günler yaşayan Manisaspor'a karşı gol olup yağdı. Gerçekten Beşiktaş belki as kadrosuyla çıkmadı ama çıkan oyuncular disiplinli, mücadele dolu, maçın son dakikasına kadar kazanmayı arzulayan bir şekilde mücadele etti. Dün Negredo ve Lens A.Ş. gibiydi. İkisi de "Bu formayı hak ediyoruz bize Şenol Güneş vermiyor" gibi bir düşünceye sahip ki Manisaspor önünde muhteşem bir futbol oynadılar ve gollerin yarısından çoğunu attılar. Medel'i çok canlı ve çok mücadeleci bir oyun oynarken gördüm. Sanki Atiba'nın Beşiktaş'a geldiği ilk günler gibiydi.

ORKAN DA SÜPERDİ
Mustafa Pektemek zor da olsa bir golü attı. Ben genç oyuncu Orkan Çınar'ı çok beğendim. Bu performansıyla oynadığı zaman her halde Şenol Güneş bunu görmezden gelmez. Hem koşuyor, hem mücadele ediyor hem de ikiye biri çok iyi oynuyor.
Ayrıca attığı bir gol var ki sanki Orkan 30 yıllık golcü gibiydi.
Devam Orkan.

Ben genç Fatih'in de bu takım içersinde sivrileceğini düşünüyorum. Adam tutmasını biliyor ve her şeyden önce oyunu bırakmıyor. Lens de geldiği günden beri her halde en rahat maçını oynadı. Beşiktaş yıllar önce Adana Demirspor'u 10-0 yenmişti. Kupada da aldığı 9-0'lık galibiyetle yine farklı bir galibiyete imza attı.

MAÇIN EN iYiSi NEGREDO
İspanyol yıldız attığı 4 golle yıldızlaştı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ EMRULLAH
Manisaspor kalecisi hiç iyi değildi. (Takvim/Hayri Ülgen)

Etiketler :