Orkan Çınar'ın Instagram TV röportajı

Orkan Çınar'ın Instagram TV röportajı

Orkan Çınar, Beşiktal'ın resmi Instagram hesabından bir röportaj verdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın genç yıldızı Orkan Çınar, Beşiktaş'ın resmi hesabından Instagram TV'ye bir röportaj verdi.

İşte Orkan Çınar röportajının tamamı:

"Kampın yavaş yavaş sonuna geliyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Yorulduk ama takım hazır hale gelmeye başlıyor. Takımı iyi gördüm. Herkes tatilde çok iyi çalışmış. 

Bana sorarsanız her oyuncunun farkli özellikleri var. Oğuzhan abinin pas özelliği var. Caner abinin orta kesme özelliği var. Quaresma trivela yapıyor. Benim bir özelliğim frikik kullanmak. Tamamen yetenek konusu çalışınca da gelişiyor. 

Dünya Kupası'na gitmeden Quaresma'ya mesaj atmıştım sizin takımınızı tutuyorum diye. O da elimden geleni yapacağım demişti. Vida sebebiyle fianlde Hıravtistan'ı tutuyordum. Olmadı ama Hırvatistan için bu çok büyük bir başarı. Umarım daha sonraki senelerde biz olmazsak onlar olur."

Kiralık dönemi hakkında konuşan Orkan, "Daha çok maç oynadım. Özgüvenimin arttırdığını düşünüyorum. Şu anki durumum iyi bir sıkıntı yok." dedi.

"Benim hedeflerim bu sezon Beşiktaş'ta oldukça yüksek ama hocaanın kararı herşey. Ona göre devam edeceğim. Hazırlık maçları herkesin ciddiye aldığı ama kimsnin sonuna kadar gitmediği sakatlıktan uzak durduğu maçlar oluyor. Puan maçları başlayınca herkes Beşiktaş'ın ne olduğunu görecek. 

Bizim ülkemiz Dünya Kupası'na katılsın, iyi olsun, turları atlasın. Bütün dünya o zaman kutlamanın nasıl yapıldığını görür... İnşallah yeni sezon iyi geçer, daha çok şans bulurum. Beşiktaş taraftarına her zaman arkamda oldukları için teşekkür ediyorum. 

Bizim takımda herkes çok yakışıklı. Takımın en yakışıklısı Dorukhan Toköz ama genel anlamda herkes çok yakışıklı. Takımın en neşeli ismi Caner Erkin. En konuşkanı Caner Erkin. Caner abi takıma çok yarıyor. Herkesi güldürüyor, eğlendiriyor... Her zaman neşeli. 

Takım oturduğunda şampiyonluğa oynayacağımızı düşünüyorum. Allahın izniyle şampiyonluğu elde ederiz." 

Etiketler :